Synka din webshop med en fysisk butik

Abicart och MoreFlo

Utöka din webshop med en fysisk butik – vi har lösningen!

Tack vare vårt samarbete med MoreFlo kan du som har en webshop oss koppla samman den med en fysisk butik, eller vice versa. Samarbetet innebär att du som butiksägare nu slipper manuell synkronisering av kassa, lagersaldo och priser mellan online och fysisk försäljning.

Fullständig synk

Synka artiklar, priser, lagersaldo med mera mellan din webshop och fysiska butik.

Online och offline

Sälj både online och offline med en kassa som är fullt integrerad med webbshopen.

Presentkort

Sälj presentkort som kan användas både i din webhopn och i den fysiska butiken.

Bra att veta om du vill lägga till ett kassasystem

För att kunna börja använda MoreFlo behöver du vårt Pro-abonnemang. Utöver det tillkommer en månadskostnad på 199 SEK/månaden till MoreFlo för själva integrationen. Saknar du ett kassaregister? Klicka på knappen för att läsa mer!

Läs mer hos MoreFlo

Så fungerar integrationen

Allt du behöver veta för att koppla ihop din webshop med din fysiska butik hittar du i manualen. Du kan också mejla vår support för att boka en onboarding. Tänk på att ange ditt användarnamn hos Moreflo samt ditt lösenord till MoreFlo’s API.

Kontakta vår support

"Sparar mig väldigt mycket tid"

Kristina Andersson, som driver butiken Trådspira Idé och Design i Mora, ser lösningen som en stor förenkling i hennes verksamhet. Kristinas butik är en av de första att testa lösningen att helt koppla ihop sin fysiska butik med sin webshop.

"Allting blir enklare nu när min webshop hela tiden automatiskt synkas med min fysiska butik. Att pris och lagersaldo ändras av sig själv i webshopen när jag ändrar det i mitt kassasystem i butiken sparar mig väldigt mycket tid."

Starta webshop gratis med Abicart