Hör av dig om e-handel

Ring oss på 031-14 33 14

De vanligaste frågorna och svaren

hit, fyll i namn och e-post och klicka Starta webshop så är du igång. Enklare kan det inte bli.

Självklart. Faktum är att den allra finaste hot-dogen från USA redan säljs i en Abicart-butik. Kolla här. Men de behöver konkurrens av tyska korvar så starta en webshop redan idag till glädje för oss korvälskare.

Läs mer i manualen

Nej, du startar en komplett webshop med tillgång till samtliga funktioner som vi erbjuder under 30 dagar. Din webshop är redo för innehåll, produkter och försäljning och du kan gå live med din butik från dag 1. En riktig webshop från start helt enkelt!

Läs mer i manualen

Absolut inte! Du kan starta din webshop och börja sälja direkt. Väljer du att inte fortsätta efter 30 dagar går din webshop offline automatiskt.

Läs mer i manualen

Självklart! Vi erbjuder olika prisplaner för att du ska kunna uppgradera när dina behov växer. Du uppgraderar direkt i admin.

Läs mer i manualen

SSL-säkerhet (https-sida) ingår i månadskostnaden och aktiveras automatiskt när domänen är inlagd.

Läs mer i manualen

Ja! Vi erbjuder multishop (butikssystem). Det betyder att du kan administrera flera butiker under ett och samma inlogg. Samtliga butiker delar inställningar såsom sortiment, lager, betalning och leverans men du anpassar dessa per butik.

Läs mer i manualen

Vi erbjuder flera olika teman att välja bland. Du kan lägga till egen CSS direkt i ditt tema och anpassa precis som du vill. Vill du ta det ett steg längre med en helt ny design har vi flera samarbetspartners som kan bygga om din webshop efter dina önskemål.

Domän köper du hos din domänleverantör som t.ex Loopia, One eller Binero. Därefter pekar du domänen mot Abicart.

Läs mer i manualen

Sök i Abicarts manual

Hur vill du ha kontakt med oss?

Ha ditt butiks-id till hands så kan vi hjälpa dig ännu snabbare.

Du hittar numret uppe till vänster när du loggar in i admin