Partners

ShimmerCat

Optimera bilder, minska laddningstider och förbättra Google Page Speed Insight

ShimmerCat är ett snabbväxande deeptech-bolag som erbjuder e-handlare en enkel och kostnadseffektiv bildoptimering för webben, så att produktbilder komprimeras med bibehållen kvalitet och därigenom laddas snabbare i både desktop och mobila enheter. Detta skapar i sin tur en bättre användarupplevelse och ökad ranking på Google Page Speed Insight - två faktorer som starkt bidrar till ökad konvertering.

ShimmerCat Bildoptimering
ShimmerCat grundades av svenska forskare och företagets bildoptimering används idag av flertalet marknadsledande aktörer inom e-handel såsom Nudiejeans, Vetzoo, Outdoorexperten, Swedol och många fler. Den inbyggda funktionen för kontroll av bildkvalitet och komprimering, som drivs av AI, hjälper till att helt automatiskt skapa den bästa bilden till dina besökare - ofta med reducering av bildernas filstorlek upp mot 80%.

Prisvärt för dig med webshop hos Abicart
ShimmerCats bildoptimering paketeras i Abicart-plattformen mot en prisvärd månadskostnad, så med endast ett klick i instrumentpanelen kan du aktivera en prisbelönt bildoptimering.

Läs mer om Abicarts bildoptimering med ShimmerCat