Sharespine logo

Kopplingen mellan Abicart och Sharespine är stark.

Sharespine har utvecklat integrationer som kopplar ihop Abicart med ekonomisystem, betallösningar, butikskassor och logistiksystem. Vi kopplar ihop Abicart med ditt affärssystem och automatiserar dina flöden så att du kan se vilka artiklar som finns i lager och hålla dina priser aktuella och uppdaterade. Vi förenklar även din fraktbokning och tar hand om avstämning av dina betalningar. På så vis får du en webbutik som pratar samma språk med andra system när det gäller exempelvis produkt, pris, lager och order inklusive kund.

De system vi kopplar ihop med Abicart är bl.a. Visma Administration, Visma.net, Fortnox, Visma eEkono- mi, Visma economic, Mamut Enterprise, Unifaun, Sitoo POS, Klarna, Nets, PayPal och Stripe.

Beprövade och stabila premiumintegrationer för handel.
Med våra integrationer kommer du igång med att automatisera olika processer som ger dig mer tid att fokusera på tillväxt. Vi har ett stort urval av integrationer som kan effektivisera din e-handelsverksamhet och därmed ge dig förutsättningar att hantera ökad ordervolym och minskat manuellt arbete.

En och samma “hubb” för alla dina integrationer

+ 40 Premiumintegrationer att välja bland

Nordisk integrationsplattform med färdiga integrationspaket

Kostnadseffektiv & tidsbesparande SaaS-tjänst anpassad för handel i olika kanaler

Dedikerad support & möjlighet till egen kontaktperson

Experter på att koppla samman e-handelssystem, ekonomisystem och marknadsplatser.