Sveriges största och äldsta aktör inom prisjämförelser

PriceRunner är Sveriges största och äldsta aktör inom prisjämförelser som besöks av närmare 3 miljoner svenska konsumenter per månad. Antingen letar de inspiration till köp eller så vet de vad de ska ha och vill hitta bästa möjliga deal bland tusentals listade butiker. För er som återförsäljare är detta en unik miljö att synas i och PriceRunner driver betydande försäljning och stärker varumärket för sina kunder. Dessutom kan PriceRunner-butiker utnyttja Köpskydd – en extra försäkring för konsumenten och en gratis trygghetmärkning för återförsäljaren.

Bli synlig för kunderna

80% av alla konsumenter undersöker priser och produkter på nätet innan de beslutar om vad eller hur de ska agera, så det gäller att göra sig synlig där konsumenten letar.

Vad kostar det?

Du bestämmer dina kostnader på PriceRunner själv. Alla återförsäljare kan sätta en månadsvis budget – vilket gör att du alltid har kontroll över dina utgifter.

Hur funkar det?

Abicart genererar en prisfil med dina produkter som automatiskt skickas till PriceRunner och uppdateras dagligen.

Vad ni får som kunder till PriceRunner:

  • Klickbara direktlänkar på era produkter
  • Er logga synlig i listningarna och på er återförsäljarsida.
  • Snabb och personlig support samt rådgivning.
  • Tillgång till PriceRunners återförsäljargränssnitt där kan ni kan följa er utveckling, få fram statistik för analys samt ändra er information m.m.
  • Tillgång till trygghetsmärkningen Köpskydd som ni kan använda på er egen sida.
  • Möjlighet att samla in Verifierade recensioner från era köpande kunder och visa betyget på er sajt.