Webbaserat lagersystem (WMS-System)

Behöver du effektivisera din lager- och logistikhantering? Ongoing WMS är ett webbaserat lagersystem som vänder sig till e-handlare med höga krav på logistik. Ongoing WMS har en färdig integration till Abicart och är Sveriges mest använda WMS för e-handlare.

Smarta funktioner

Ongoing WMS hjälper dig att automatisera och plocka snabbare med bättre säkerhet. Tjänsten möjliggör spårning av serienummer, batch och bäst-före-datum. Tjänsten erbjuder automatiska utskrifter av fraktdokument och stödjer användning på mobila enheter så som telefon eller surfplatta. Plockningen blir felsäker genom att produkterna skannas. Det finns stor flexibilitet vad gäller användning med mobila enheter så du väljer själv den enhet som passar dig bäst.

Färdiga Integrationer

Ongoing WMS har en färdig integration till Abicart vilket gör att du snabbt och enkelt kan komma igång. Integrationen innefattar överföring av artiklar och ordrar till Ongoing WMS med återrapportering av tracking-nummer och lagersaldo till Abicart. Självklart har Ongoing WMS integration till marknadens transportsystem som tex Unifaun och Consignor, vilket skapar ett sömlöst flöde från att ordern kommer in i Abicart till plock och pack i Ongoing, med vidare transport till din kund.

Snabbt och enkelt

Ongoing WMS är lätt att lära sig och enkelt att använda. På Ongoings hemsida finns filmer och manualer som gör att du snabbt kan sättas in i hur tjänsten fungerar. Som kund blir du tilldelad en kompetent systemutvecklare på Ongoing som hjälper dig att komma igång och anpassa tjänsten efter dina behov.