Partners

Effektify

Sökmotoroptimering made easy!

Effektify är din effektiva partner för digital tillväxt. Vi stöttar såväl svenska som internationella företag i att växa sin affär online. Vårt team inom sökmotoroptimering håller högsta klass och kommer ta din hemsida till nya höjder på Google.

Starta webshop och marknadsför med Effektify

Sveriges största länknätverk

Som kund till Effektify får du ta del av vårt eget länknätverk där vi skapar unikt innehåll för dig och ditt företag som hjälper till att lyfta din hemsida på Google.

Erfarenhet av e-handel

Vi har lång erfarenhet av sökmotoroptimering, och i synnerhet när det kommer till e-handel. Vårt SEO-team jobbar idag med både svenska och internationella företag för att stärka deras position på Google och driva in relevant trafik till dem.

Med dig i fokus

Det må vara en klyscha, men vi jobbar för dig och ditt företag. Det innebär att vi sätter dina intressen främst och anpassar vårt arbete för att lyckas med just ditt företag.

Vill du också ha fler kunder från Google? Effektify har ett av Sveriges största länknätverk och tillsammans har vi ett unikt erbjudande till dig med webshop hos Abicart. Häng med på en spännande resa för att öka din synlighet på Google! Genom att arbeta med SEO hjälper du sökmotorerna förstå vad din hemsida handlar om och hur den kan vara användbar för dina potentiella kunder.

Hur ökar vi din trafik från Google?

Ditt erbjudande!

  • Förberedande uppstartssamtal med en SEO-expert.
  • Minst 12 artiklar med 300-500 ord.
  • Minst 20 unika omnämnanden i onlinekataloger.
  • Pris från 1500 / kr i månader i 12 månader.
  • Börja idag – betala om 3 månader!

Vad kul att du är intresserad av erbjudandet!

Härligt! Du har större chans att nå resultat om din webshop är väl förberedd för SEO. Därför har Effektify tagit fram några rekommendationer till dig som butiksägare. Behöver du hjälp med stegen så hjälper Effektify gärna till! Erbjudandet finns sen direkt i ditt Abicart admin!

Starta webshop och utnyttja ditt erbjudande

Checklista - Kom igång snabbare med Effektify SEO

Börja din resa mot toppen!

Kontakt
Besök effektify.com