Starta din egen lokala marknadsplats

Starta din marknadsplats tillsammans med handlare i din stad, förening eller verksamhet och bli e-handlare tillsammans!

Förena din lokala handel under en och samma digitala marknadsplats

Med “Din Marknadsplats” startar du en gemensam webshop och samlar aktörer, verksamheter, varumärken och tjänster i en samlad digital marknadsplats. Gör din lokala handel digital och öppna upp ditt skyltfönster mot världen.

Eget adminverktyg för din marknadsplats

Marknadsplatsen administreras i ett enda verktyg. Som ägare av din marknadsplats bjuder du in dina handlare. I adminverktyget får du en fullständig översikt över bland annat försäljning, intäkter och bästsäljande produkter. Varje handlare administrerar sin del med att ladda upp sina produkter.

Abicart Din Marknadsplats

Ett avtal - En gemensam kassa

Du som ägare tar fram ditt eget avtal för betalning och leverans för dina handlare. Det betyder att handlare säljer via din marknadsplats genom ditt avtal. All försäljning via marknadsplatsen går under en och samma kassa, alternativt kan köparen betala i butik.

Marknadsför din lokala handel

Öppna upp dina lokala skyltfönster mot världen. Sprid din marknadsplats och dina lokala butiker och nå köpare både i och utanför er stad. Koppla ihop marknadsplatsen med era sociala kanaler och väx er lokala e-handel tillsammans!

Hur fungerar Din Marknadsplats?

“Din Marknadsplats” fungerar precis som en webshop hos Abicart. Skillnaden är att det är handlaren som står i fokus. Samtliga besökare kan tydligt se vem det är som säljer varje produkt och besökare handlar enkelt från samtliga lokala handlare samtidigt.

För dig som ägare

Som ägare av “Din Marknadsplats” är det du som startar marknadsplatsen. Du har full kontroll på butik och avtal med betal -och leverans partners. Du administrerar marknadsplatsen precis som en vanlig webshop hos Abicart och bjuder in handlare, manuellt eller via ansökan. Även du som ägare kan såklart sälja dina egna produkter via din marknadsplats.

För dig som handlare

Dina handlare lägger själv till information om sin verksamhet på din marknadsplats samt sina produkter med pris, bilder och produktinformation. Handlaren ansvarar för sitt eget lager samt att produkten levereras till köparen. Besökaren kan köpa varor från olika handlare vid samma köptillfälle och varje handlare får information när en order lagts med just deras produkt.

Gör som Torsby och starta din lokala marknadsplats

I Torsby har stadens handlare förenats digitalt. Med “Din Marknadsplats” kan invånarna i Torsby nu handla lokala produkter online, som dom sedan själva plockar upp i butikerna. Besök Torsby Kommuns lokala marknadsplats
"Många verksamheter i Torsby har inte möjlighet till att lägga resurser på strategi, marknadsföring och artikelregister för en egen e-handel. Med "Din Marknadsplats" har vi samlat den lokala handeln. Det ger bättre förutsättningar för både verksamheterna och kunder, utan att gå ut över den lokala anknytningen"

Priser för Din Marknadsplats

Priserna för “Din Marknadsplats” varierar beroende på storleken av din marknadsplats. Dvs. antal säljare och omsättning per månad. För att komma igång med din egen marknadsplats behöver du ett abonnemang hos Abicart. (PLUS eller PRO)

Marknadsplats 1.
Upp till 3 säljare
Omsättning upp till
50.000 per månad

349 kr / månaden

Marknadsplats 2.
4-7 säljare
Omsättning upp till 100.000 per månad

599 kr / månaden

Marknadsplats 3.
8-12 säljare
Omsättning upp till 250.000 per månad

1299 kr / månaden

Marknadsplats 4.
13-25 säljare
Omsättning upp till
1 miljon per månad

4999 kr / månaden

Marknadsplats 5.
26-100 säljare
Omsättning 1-4 miljoner per månad
6999 kr/ månaden eller 
1% på omsättningen

Marknadsplats 6.
+100 säljare
Omsättning +4 miljoner per månad

Kontakta oss för offert!

Starta din lokala marknadsplats idag!

Är du intresserad av att starta din egen lokala marknadsplats tillsammans med handlarna i din stad, fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så vi ringer dig!